Продължете към съдържанието
Начало » Повод за гордост – Добруджански земеделски институт – гр. Генерал Тошево с отличие „Принос в механизацията“ от в. „Земеделска техника“

Повод за гордост – Добруджански земеделски институт – гр. Генерал Тошево с отличие „Принос в механизацията“ от в. „Земеделска техника“

Добруджански земеделски институт – гр. Генерал Тошево зае първо място и получи Отличие в Направление 3 „Механизация в земеделското производство“, Категория „Големи стопанства- смесено производство“ в Деветото отличие – 2022 г. „Принос в механизацията на земеделието“ на в. „Земеделска техника“. Наградата бе връчена на доц. д-р инж. Илия Илиев – директор на института.

Връчването на годишните награди на изданието се проведе на 1 декември, рождената дата на в. ,,3емеделска техника“.Организатори на събитието са Министерство на земеделието, Селскостопанска академия, Русенски университет ,,Ангел Kънчев“, Аграрен университет – Пловдив, Научно-техническият съюз по машиностроене и вестник ,,Земеделска техника“.

Полученото отличие е признание за плодотворния труд на екипа на Добруджански земеделски институт  и стимул за още по-значими постижения в областта на механизацията на земеделското производство.

 

                                                 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *